Info

Dit jaar zullen een vijftigtal koks een heerlijke gerechten bereiden met enkele smakelijke nieuwigheden.

Eetstand Mexico

We verwelkomen dit jaar een nieuw authentiek Mexicaans restaurant, in schril contrast met de flauwe Europese afkooksels van de Mexicaanse keuken. Echte taco’s en guacamole op het menu.

Stand Keuken van Mauritius

De Mauritiaanse keuken vermengt op een verfijnde wijze de Indische keuken mit Afrikaanse en Europese invloeden.

Eetstand België

Hier vindt u typische festivalgerechten, maar die niet op dezelfde wijze klaargemaakt worden…

Uiteraard wordt alles huisbereid door onze koks, waardoor we een uitstekende kwaliteit garanderen.

Eetstand Italië

  • Italiaans : porchetta, gepekeld en gevuld varken, 18 uur op lage temperatuur in een megeling van fijne kruiden gegaard. Een traditioneel recept uit het zuiden van Italië

Eetstand Japan

Dranken
Van het vat: Pils Redor, Roots (festivalbier)
Moinette (18 cl), Saiso (18 cl): 2 T
Fles 75 cl: Moinette (blond, donker), Saison Dupont, Troll, blauwe Chimay, blonde Chimay, Bush, Trompeuse: 7 T
  • Pommeau, wijn (rood, wit, rosé): 2 T
Tickets drank/eten

9 tickets voor 10 €