Een ontmoetingsplaats voor fijnproevers
Goed eten maakt, net als goede muziek, deel uit van de reputatie van het festival. Er wacht de festivalgangers een breed scala aan eten en drinken, uniek voor Roots and Roses.

ETEN
Verschillende stands van de wereldkeuken en de Belgische keuken zullen gerechten presenteren die bereid zijn met lokale producten en met uitsluiting van alle producten uit de bio-industrie. Klassiek of veganistisch, allemaal bereid door de chefs van CC René Magritte.
Catering: Belgisch, Italiaans, Mexicaans, Syrisch, Spaans … En vergeet je dessert niet: zelfgemaakte taartjes, wafels, lokaal ijs, enz.
DRINK
DE BAREN
In elk van de twee feesttenten: een bar met Belgische bieren van het vat en frisdranken. Dienstdoende tijdens de concerten. Elke bar wordt na het laatste concert gesloten.
In de HORECA Village: een bar met een ruim assortiment frisdranken (sappen, limonades, water) en streekbieren voor een smakelijke pauze.
DE BIEREN
Naast de niet te missen Moinette vind je er nieuwe releases en geselecteerde bieren van de volgende brouwerijen: Dupont, des Légendes, De Hoorn. Maar ook “La Brasserie du Val de Dendre”
-
- Pils Estaminet
-
- Moinette
-
- Saison 75 cl
-
- Goliath 75 cl
-
- Quintine 33 cl
-
- Fruitage 25 cl
Andere dranken
-
- Pom d’Happy
-
- Cola-sappen en Belgische limonades
-
- Plat en bruisend water
-
- Alcoholvrije pilsjes